Тандырга бышкан козу жегиңди эле келтирет

229
Sputnik сайты акыркы учурларды эл тамшанып жеп жаткан тандырга башкан козу тууралуу сүрөт баян даярдады.

Акыркы учурларды тандырга толугу менен бышырылган козунун этин той-топурга баргандар тамшануу менен жеп, аны мактап келишет. Кыпкызыл болуп  бышкан эт көпчүлүктү тамшантат.

229
  • Козунун толук эти алдын ала даярдалып, тандырга 1,5-2 сааттай бышырылат.
    © Sputnik / Михаил Рогожин.

    Козунун толук эти алдын ала даярдалып, тандырга 1,5-2 сааттай бышырылат.

  • Эт тартуу да эмгекти талап кылат.
    © Sputnik / Михаил Рогожин.

    Эт тартуу да эмгекти талап кылат.

  • Башкысы даярдалган тамакты ысыгында конокторго сунуу керек.
    © Sputnik / Михаил Рогожин.

    Башкысы даярдалган тамакты ысыгында конокторго сунуу керек.

  • Жакшы ашың калганча, жаман курсак жарылсын...
    © Sputnik / Михаил Рогожин.

    "Жакшы ашың калганча, жаман курсак жарылсын"...

  • Куйрук сыйлуу устукан катары конокторго тартылат.
    © Sputnik / Михаил Рогожин.

    Куйрук сыйлуу устукан катары конокторго тартылат.

  • Этти устукандоону ар бир кыргыз баласы билиши керек.
    © Sputnik / Михаил Рогожин.

    Этти устукандоону ар бир кыргыз баласы билиши керек.

  • Тамагыңар даамдуу жана аш болсун.
    © Sputnik / Михаил Рогожин.

    Тамагыңар даамдуу жана аш болсун.

Белгилер:
козу, тандыр, эт
Пикирлер